Århus Stiftstidende

KONTAKT OS

Jan Schouby
jans@stiften.dk

ADRESSE

Banegårdspladsen 11
Postboks 3
8000 Århus C

HJEMMESIDE

www.stiften.dk

TILBUD I NYHEDSUGEN 2019

- gratis adgang til e-avis og webavis med UNI•login
- deltager i konkurrencen for grundskoler

ANDRE AVISER

Læs om andre dagblades tilbud i Nyhedsugen

Århus Stiftstidende er lokalavisen i Aarhus og Østjylland.

 

Med mere end 220 år på bagen er Århus Stiftstidende på alle måder en del af den århusianske dna. Vi er hele Østjyllands stemme.

 

Vi tror på, at levedygtige byer og lokalsamfund fortjener medier, der tager dem alvorligt og ikke taler borgerne eller magthaverne efter munden. Vi er samtidig den stærkeste sammenhængsskabende institution i Østjylland. Vi kender historien i alle områder af regionen og understøtter landsdelens identitet. Vi er stolte af at være århusianere og østjyder, og vi nærer stoltheden ved at bo i området. Vi følger byens puls og er som eneste avis med til at udvikle den, hver dag året rundt.

 

Vi insisterer på at levere troværdig og konstruktiv journalistik, der klæder læserne på til at kunne deltage aktivt og oplyst i de samtaler, der påvirker og optager folk i østjyske.

 

Udbredelsen af smartphones og tablets giver en unik mulighed for at fortælle historier, formidle nyheder og give brugerne oplevelser på nye måder. Derfor producerer vi masser af net-tv og multimedieproduktioner, vi laver online-magasiner, ugeaviser samt har sat yderligere skub i vores “gåibyen portal”, aoa.dk, ligesom vi vil hustandsomdele vores avis i hele Østjylland flere gange i 2014.

 

Følg nyhedsstrømmen løbende på stiften.dk, Facebook og Twitter.

 

Avisen blev grundlagt 3. januar 1794.

 

Århus Stiftstidende er ejet af Berlingske af 2007 – Midtjyske Medier.


Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.