Fyns Amts Avis

KONTAKT OS

Gitte Lykkegaard Madsen
gilm@faa.dk
63 45 22 01

ADRESSE

Sankt Nicolai Gade 3
5700 Svendborg

HJEMMESIDE

fyens.dk/svendborg

TILBUD I NYHEDSUGEN 2019

- gratis adgang til e-avis og webavis med UNI•login
- deltager i konkurrencen for grundskoler

ANDRE AVISER

Læs om andre dagblades tilbud i Nyhedsugen

Den 2. februar 1863 blev det første eksemplar af Sydfyenske Tidende sendt på gaden. I dag – 151 år senere – udkommer avisen fortsat. I dag med bladnavnet Fyns Amts Avis.

 

Fyns Amts Avis er ikke alene talerør for egnens interesser, men også hele områdets kommunikationscentrum. Det er her man i en efterhånden mere og mere broget og forvirret medieverden kan holde sig orienteret om, hvad der sker primært på Sydfyn og øerne, men også på resten af Fyn, den øvrige del af landet og i verden.

 

Fyns Amts Avis udgives af A/S Svendborg Avis. Avisen dækkede i mange år udelukkende Svendborg og nærmeste opland, men via en række avisfusioner blev Langeland, Ærø, Faaborg, Nyborg og Midtfyn midt i sidste århundrede en del af dækningsområdet. Før kommunalreformen dækkede avisen 16 kommuner på Sydfyn og øerne. Efter reformen blev de til storkommunerne Svendborg, Langeland, Ærø, Faaborg-Midtfyn og Nyborg.

 

I området, der har ca. 200.000 indbyggere, har avisen et dagligt oplag på ca. 17.000 eksemplarer, som hver dag læses af over 58.000 mennesker. (iflg. Index Danmark/Gallup oktober 2008).

 

I kernekommunerne holder næsten hver anden husstand avisen. Cirka hver anden onsdag udsendes avisen med et specielt ejendomstillæg til over 40.000 husstande.

 

Fyns Amts Avis er ejet af Jysk Fynske Medier.


Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.