Information

KONTAKT OS

Kristoffer Due Østerbye
kridu@information.dk

ADRESSE

St. Kongensgade 40C
1006 København K

HJEMMESIDE

www.information.dk

TILBUD I NYHEDSUGEN 2019

- gratis adgang til e-avis og webavis med UNI•login
- deltager ikke i konkurrencen for grundskoler

ANDRE AVISER

Læs om andre dagblades tilbud i Nyhedsugen

Formålsparagraf for A/S Dagbladet Information
Vedtægternes § 2: Selskabets formål er at udgive dagbladet Information, således som dette hidtil har været udgivet af den selvejende institution af samme navn, og altså uafhængigt af alle politiske partier og økonomiske særinteresser.

 

Information må derfor aldrig af politisk eller økonomisk tryk bringes til at skrive mod dets egen overbevisning eller fortie forhold, som det selv mener bør offentliggøres, og skal således forblive tro mod sin oprindelse som modstandsbevægelsens organ under besættelsen.

 

Information skal være et forum for det frie ord.

 

Information skal redeligt informere om modstridende synspunkter i det offentlige liv og skal påtale uoverensstemmelser mellem tale og gerning.

 

Information skal ved netop at informere om begivenheder i Danmark og i udlandet og om disses baggrund og sammenhæng arbejde for demokrati og frihed og for forståelse og samfølelse mellem mennesker og samfund, herunder også for demokrati og samarbejde på Informations egen arbejdsplads.

 

Foruden ovennævnte formål kan Selskabet udøve anden i forbindelse hermed stående virksomhed, herunder medie-, grafisk- og forlagsvirksomhed.


Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.