Koncentrat

KONTAKT OS

Sven Johannesen
sven@koncentrat.dk
61 16 00 07

ADRESSE

Reventlowsgade 14, 3.

1651 København V

HJEMMESIDE

www.koncentrat.dk 

TILBUD I NYHEDSUGEN 2019

- gratis adgang til webavis med UNI•login

- deltager i konkurrencen for grundskoler

ANDRE AVISER

Læs om andre dagblades tilbud i Nyhedsugen

Koncentrat er et nyt nyhedsmedie til unge skabt af erfarne journalister og dedikerede lærere. Sammen har vi gennem et års udviklingsarbejde med en række skoler, eksperter, lærere og elever skabt en ny måde at bruge journalistik som en fast del af undervisningen i landets udskolingsklasser.

 

Vores talentfulde skribenter skriver koncentrater til unge om alt fra menstruation til atomkrig – og vores didaktikere leverer tværfaglige forløb, der gør det let for læreren at bruge koncentraterne til undervisning i udskolingen.

 

Vi skriver friskt og forståeligt om den store verdens klimaforandringer og konflikter, såvel som det nære og svære ungdomsliv med dens spørgsmål om alt fra p-piller til hævnporno. Der vil altid være forløb til flere fag til hvert eneste koncentrat. På den måde giver vi læreren mulighed for at bringe højtaktuel og velskrevet journalistik ind i undervisningen.

 

Koncentrats hovedmål er at hjælpe unge til at blive vidende og kritiske borgere med den demokratiske selvtillid i orden. Det gør vores skribenter og didaktikere ved at skrive koncentrater og lave forløb, der inspirerer unge til at transformere viden og holdning til handling.

 

Koncentrat.png


Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.