Kristeligt Dagblad

KONTAKT OS

Charlotte Birch
birch@k.dk
26 35 94 96

ADRESSE

Vimmelskaftet 47
1161 København K

TILBUD I NYHEDSUGEN 2019

- gratis adgang til e-avis og webavis med UNI•login
- deltager i konkurrencen for grundskoler

ANDRE AVISER

Læs om andre dagblades tilbud i Nyhedsugen

Kristeligt Dagblad har med sit satsning på områderne tro, etik og eksistens oplevet stor oplagsmæssig fremgang siden midten af 1990erne.

 

Avisen blev grundlagt i 1896 af en gruppe privatpersoner med rod i Indre Mission. De opfattede avisen som et modstykke til den kirke- og kristendomskritiske avis Politiken, men allerede i 1930erne blev båndet mellem avisen og den konservative kirkelige organisation brudt.

 

Siden har avisen været uafhængig af politiske partier og kirkelige interessegrupper. Den er i dag ejet af omkring 3000 aktionærer, heraf mange læsere. Største aktionær er Kristeligt Dagblads Fond med cirka en tredjedel af aktierne.
Kristeligt Dagblad udkommer seks dage om ugen, mandag-torsdag i én sektion, fredag med Liv&Sjæl-sektionen og lørdag med Bøger&Kultur-sektionen.

 

Avisen har over årene øget sin dækning af kulturområdet, i særdeleshed af bogstoffet, og det er en redaktionel strategi at forandre avisen, så journalistikken i stigende grad efterkommer læsernes krav om større fordybelse og eftertænksomhed.
I 2010 havde avisen et oplag på cirka 26.000 daglige aviser og en læserskare på omkring 120.000 daglige læsere.


Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.