Webinar på YouTube

WEBINARERNE ER AFVIKLET. SE DE STREAMEDE VERSIONER PÅ YOUTUBE: 

 

TORSDAG DEN 6/9-18 

  

 

ONSDAG DEN 10/10-18  

 

   

Som optakt til Nyhedsugen kan klassen gratis deltage i webinarer med Avisen i Undervisningen og LærIT.

  

Aslak Gottlieb fra AiU og Uffe Sørensen fra Skoleblogs overtager undervisningen og sætter klassen på sporet af arbejdet i Nyhedsugen. Det gælder både for klasser, som laver trykt avis og for klasser, som laver webavis med de særlige webavis-skabeloner, som findes i Skoleblogs. LærIT tilbyder alle klasser i Nyhedsugen gratis adgang til Skoleblogs, selvom skolen ikke har licens

 

Elever og lærere kan deltage sammen på webinaret. Det sker fra skolen i klasselokalet, på det pædagogiske læringscenter eller hvor som helst med en internetopkoblet computer. Hele klassen eller blot en gruppe elever, kan være med, men øvelserne er tilrettelagt efter, at hele klassen deltager. Læreren kan også deltage alene, for at være forberedt på Nyhedsugen.

 

Udbyttet af webinaret er størst, hvis klassen deltager live, men det er også muligt at streame det efterfølgende. 

 

 

Et par dage før webinaret udsendes instruktioner på mail, men webinarerne kræver ingen særlig forberedelse. Se billeder fra tidligere webinarer under tilmeldingsformularen.

 
Webinar 6/9-18
Facebook-gruppe · 3 medlemmer
Bliv medlem af gruppen
Denne gruppe er lavet til eventuel nødvendig kommunikation under webinarer om Nyhedsugen d. 6/9-18
 

 

Webinar 2016 (2).jpg

 

Webinar 2016 (3).jpg

 

Webinar 2016.jpg

Webinarerne bliver ledet af Uffe Sørensen fra LærIT og Aslak Gottlieb fra Avisen i Undervisningen med besøg af en redaktør fra Fyens Stiftstidende. Uffe har selv udviklet webavistemaerne og Aslak står for Avisen i Undervisningen. De er begge tidligere folkeskolelærere.

Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.