Ritzau

Nyhedsbureauer er en slags 'trafikknudepunkter' for strømmen af daglige nyheder. Det fællesejede nyhedsbureau, Ritzau, er et af dem. Klasser der er tilmeldt Nyhedsugen for 6.-10. klasse får tilbudt gratis login til Ritzau i ugerne 38-41 og 43-46. Brug tjenesten som inspiration eller til at følge nyhedernes vandring fra bureauet og ud til landets øvrige medier.

LOGIN
Den lærer som tilmeldte klassen til Nyhedsugen har fået tilsendt adgangsoplysninger pr. mail. Eleverne logger ind på www.ritzau.net, nederst på siden. Læreren kan bruge kontaktformularen på www.aiu.dk/kontakt, hvis oplysningerne er bortkommet. Ritzau yder ikke support til skoleklasser.

 

Ritzau login.JPG

 

BETINGELSER FOR BRUGEN
Materialet fra Ritzau er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke videredistribueres eller på nogen måde gøres tilgængelig for almenheden. Adgangen til  tjenesterne må kun bruges af elever og lærere tilmeldt Nyhedsugen. Uretmæssig overdragelse af login-oplysninger eller tilgængeliggørelse af  materiale fra nyhedsbureauerne kan føre til krav om erstatning.

 

Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.