Vinderne

AIU_ikonsaet-19.jpgNår vinderne skal findes…
Når de sidste aviser er indsendt fredag i uge 46 til det dagblad, klassen har tilmeldt sig, vil en dommerkomité på dagbladet gå sammen for at finde den bedste avis på tværs af de fire uger.

De dagblade, der har mange klasser tilmeldt, finder en vinderavis pr. 25 klasser. Det vil sige, at dagbladet fx sender to vinderaviser videre til Landsfinalen, hvis de har 52 klasser tilmeldt. Dog højest tre vinderaviser pr. dagblad.

I starten af december, i uge 48, har dagbladene fundet deres vinderaviser, der vil blive fejret af dagbladene på forskellig vis.
I december mødes dommerkomitéen for landsfinalen, der vurderer, hvilke af de 2 x ca. 30 lokalvindere, der bedst har forstået at beskrive årets emne, samt ellers lever op til bedømmelseskriterierne. Ca. ti af dem går videre til den afgørende runde i dommerpanelet, hvor de to bedste aviser vinder.

I starten af januar får vinderne af konkurrencen for 6.-7. klasse og 8.-10. klasse direkte besked, og onsdag den 24. januar 2018 inviteres vinderklasserne til Københavns Rådhus for at få overrakt præmien, der lyder på 25.000 kroner til hver af de to vindere.

Tillad cookies

Hjemmesiden indsamler statistik og husker dine indstillinger ved hjælp af cookies.